Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Rólam...

Üdvözöllek az oldalamon, kedves Látogató!

 

Engedd meg, hogy néhány mondatban bemutatkozzam:

György Ildikó vagyok, személyi stylist és kozmetikus.

Már egészen kicsi koromban kapcsolatba kerültem a színekkel, festőművész édesapám révén. Párizsi kék, ultramarin kék, kobaltkék…tanítgatott sokszor, és én szívtam magamba az információt. Tudom, hogy ekkor lett megalapozva a színekhez fűződő vonzalmam. Az ő hatására kezdtem el középiskolai tanulmányaimat rajz-, és művészeti tagozaton, de érettségi után mégis más irányt vett az életem…

Kiskoromtól még egy meghatározó terület volt az életemben, nagyon szerettem a szép ruhákat, sminkeket és mindent, ami a szépséggel kapcsolatos. Szeretek emberekkel foglalkozni, ezért úgy döntöttem, kipróbálom magam ezen a területen is, és elvégeztem a kozmetikus iskolát, majd egy sminkes képzést, melynek során remekül tudtam kamatoztatni a színekkel kapcsolatos előképzettségemet. Ekkor hallottam először a 4 évszak színelméletről, de ekkor még nem fejlesztettem tovább magam ezen a területen.

Remek döntés volt, hogy a kozmetikus szakmát választottam. Azon szerencsések egyike vagyok, aki elmondhatja magáról, hogy azzal keresi a kenyerét, amit igazán szeret. 10 évig voltam a Gigi cég bemutató kozmetikusa. Eddigi pályafutásom csúcsaként tartom számon, mikor a cég vezetése megtisztelt a bizalmával, és beválogatott abba a csapatba, mely Tel-Aviv-ban 1500 kozmetikus előtt nagyszínpadon bemutathatta a cég legújabb termékcsaládját. Ezen időszakban egyre bővült a vendégköröm, és egyre nehezebben tudtam összeegyeztetni a vendégeim kiszolgálását és a bemutatókon való szereplést, ezért 10 év után úgy döntöttem, hogy maximálisan a vendégekre szeretnék koncentrálni, ezért elkezdtem a saját utamat járni.

Jelenleg IMAGE és MAVEX termékekkel dolgozom.

Mint említettem, szeretek embereket megismerni, meghallgatni őket, segíteni. Munkám során rengeteg önbizalomhiányos hölggyel találkozom. Ez adta az inspirációt ahhoz, hogy még többet tehessek, és ne csak a kozmetika keretein belül. Elvégeztem egy személyi stylist képzést, melynek során megtanultam, hogyan tudom a velem született készségeket szakmailag is hitelesen alátámasztani, nemcsak a bőrápolás és smink, hanem az öltözködés és frizura területén is.

Az egyik legnagyobb probléma, hogy a mai világ uniformizálja a nőket. Ha az átlagostól eltérő adottságokkal rendelkezik valaki, azt sokszor hiányosságnak tulajdonítják. Szeretném, ha a hozzám forduló hölgyek különlegesnek, értékesnek éreznék magukat, megértenék és szeretnék önmagukat a kevésbé előnyös tulajdonságaikkal együtt. Ezt igyekszem a legnagyobb empátia mellett elérni. Mindenki egyedi és megismételhetetlen. Fontos, hogy megtegyünk dolgokat, ami rajtunk múlik, de fogadjuk el, amin nem tudunk változtatni. Egy jó szín, egy tökéletes szabás, előnyös anyagválasztás és minta el tudja rejteni, amit nem szeretnénk láttatni, ami pedig előnyös rajtunk, azt ki tudjuk emelni.

Nem szeretnélek egyetlen napra átváltoztatni, hanem megtanítalak arra, hogyan hozd ki magadból a maximumot a mindennapokban. Az egész folyamat alapja az önismeret. Együtt megkeressük, hogy azok közül a színek közül, amelyeket szeretsz, mely árnyalatok állnak Neked igazán jól. Felfedezünk új színeket, melyeket lehet, hogy soha nem viseltél volna, pedig remekül állnak. Megtaláljuk a testalkatodhoz leginkább illő szabásvonalakat, mintákat. Együtt kitaláljuk egyéni stílusodat, melyeket kiegészítünk az aktuális divattrendek közül azokkal, amik illenek Hozzád. Segítek, ha bőrproblémád van, ha nem tudod, hogyan sminkeld magad, milyen frizura áll jól. Ha szeretnéd, átnézzük a ruhatáradat, összeállítunk szetteket, együtt beszerezzük a hiányzó darabokat.

A lényeg, hogy semmit nem szeretnék Rád erőltetni. A változás egy folyamat, nem megy egyik pillanatról a másikra. Irányt mutatok, Te pedig eldöntöd, hogy mit építesz be a továbbiakban. Fontos, hogy legyél magaddal türelmes, mert sokszor hosszabb idő kell egy évek/évtizedek alatt berögzült énkép megváltoztatására, egy új ruhatár kialakítására.

Ha úgy gondolod, hogy kész vagy a változásra és szeretnél ebben a kalandban részt venni, akkor várlak szeretettel!

 

 

Az oldal tetejére