Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Kozmetika

A jó megjelenéshez az ápolt bőr is hozzá tartozik.

A média szinte ontja ránk az információt a kozmetikumok területén is. Aki nem szakember, könnyen ,,belefut” abba, hogy az agyonreklámozott termékeket vásárolja meg, mert elvész az információk útvesztőjében…

Alapos bőrdiagnosztika után átbeszéljük, hogy milyen a bőrtípusod, és hogyan célszerű ápolnod a bőröd. A bőr az egyik legfontosabb szervünk, sokmindenről árulkodik (egészségi állapotunk, életmódunk, táplálkozásunk stb.). Nagy felszívóképessége miatt egyáltalán nem mindegy, mennyi vegyszert, káros anyagot kenünk rá nap mint nap a kozmetikumainkkal együtt…

Kozmetikai pályafutásom során sokféle márkát kipróbáltam. Viszonylag hűséges típus vagyok ezen a területen is, ha megtalálom az igényeimhez ės a vendégeim igényeihez illő termékeket, ritkán váltok. Számomra nagyon fontos egy márka kiválasztásánál, hogy hozza a várt eredményt, káros összetevőktől mentes legyen, ne teszteljen állatokon, a vendégek pénztárcájához illeszkedjen, rendszeres szakmai képzėst biztosítson, innovatív fejlesztėseket végezzen.
10 évig voltam hű egy márkához, néhány éve váltottam. Mostanra a svájci Mavex ės az amerikai Image Skincare mellett tettem le a voksom.


A Mavex termékek alpesi növényekből és gyógynövényekből kivont hatóanyagokat tartalmaznak, parabén, formaldehid, hozzáadott tartósítószer, ásványi olaj ės paraffin mentesek, állatokon nem tesztelnek. A hatóanyagok rendkívül tiszták és magas koncentrációban kerülnek a termékekbe. Könnyű textúrája, finom illata, pazar csomagolása még inkább kivívta vendégeim elégedettségét.


Az Image Skincare orvos-esztétikai termėkekkel célzott problémamegoldás végezhető. A bőr felső részének koptatása enzimekkel, savakkal történik, feltöltėse, újraépítése pedig növényi őssejtekkel, peptidekkel, vitaminokkal, melyeket egyedülálló hatóanyag szállító rendszerek juttatják célzottan a sejtekig, azėrt hogy ,,Age Lather", azaz öregedj később.
A kozmetikai kezelések és az otthoni ápolók együttes alkalmazása páratlan hatékonyságot eredményez.

Az oldal tetejére