Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Szállítás, fizetés, visszaküldés

A Prime&Style áruházban rendelt termékek kifizetésére, szállítására és visszaküldésére a következő lehetőségek állnak rendelkezésedre:

 

FIZETÉS

1. Utánvét (készpénzes fizetés)

A megvásárolt termékek árát a futárnak kell kifizetned az átvételkor, készpénzben (forintban). Utánvét összege:400 Ft  

2. Banki átutalás

A banki átutalással történő fizetés a proforma számla alapján történik, amelyet e-mailben küldünk Neked a rendelés leadását követően.
A kiszállítási folyamat azt követően indul el, hogy a termékek vételára a proforma számlán feltüntetett bankszámlán jóváírásra kerül.

Banki átutalással történő fizetés esetén a jóváírás, banki szolgáltatótól függően, több napot is igénybe vehet. 

Név: György Ildikó Emese EV.
Cím: 8000 Székesfehérvár, Szedreskerti Ln. 45. 1/4

Adószám: 61165043-1-27 

Nyilvántartási szám: 3487709
Bank: K&H Bank

Bankszámlaszám: 10402324-50526888-84821001

3. Készpénz (személyes átvétel esetén)

Személyes átvétel előre egyeztetett időpontban Székesfehérvár Szedreskerti Ln. 45. 1/4 címen lehetséges (nem üzlet). Ebben az esetben az ügyfélszolgálati telefonszámon (+36 70 285 2740) keresztül vedd fel velünk a kapcsolatot és megbeszéljük a számodra legmegfelelőbb időpontot!

 

SZÁLLíTÁS

Házhoz szállítás futárszolgálattal

A futárszolgálattal történő szállítás 2-3 munkanapon belül történik. Ezeket a csomagokat a GLS Hungary Kft. futárszolgálata kézbesíti. 
A kiszállítással kapcsolatban az alábbi értesítések alapján tudod nyomon követi a csomagodat. Az alábbi értesítések kizárólag abban az esetben érkeznek meg, amennyiben a megrendelésben helyesen adod meg e-mail címedet és sms-képes telefonszámodat.

  1. Értesítés kiszállításról e-mail: Ezt az e-mailt akkor küldjük, amikor a csomagodat elkészítettük, és átadtuk a futárszolgálatnak.
  2. Mai kézbesítés sms és email: Ezt az sms-t és e-mail-t a futárszolgálat küldi Neked a kézbesítés napján. Ebben az értesítésben jelzi a futárszolgálat a kézbesítés várható idejét egy 3 órás idő-intervallumra leszűkítve. Az üzenet tartalmazza a futár telefonszámát! Ezen a számon közvetlenül a kézbesítést végző futárral tudsz egyeztetni a kézbesítés pontosításával kapcsolatban (pl. pontos kézbesítési időpont, helyszín).
  3. Csomagkövetés: Csomagazonosító-szám alapján a GLS Track&Trace oldalán nyomon követheted, hogy hol tart a csomag kiszállítása. GLS vevőszolgálat telefonszáma: +3618020265 (elérhető: hétfőtől péntekig 7:00 és 20:00 óra között). Csomagszámod után ügyfélszolgálatunkon érdeklődhetsz: +36702852740

Ha a fenti értesítések alapján behatárolt várható kézbesítési időpontban vagy címen mégsem tudtad átvenni a csomagodat, akkor a GLS futárszolgálat az első sikertelen kézbesítés után e-mailt küld. A csomagazonosítóra hivatkozva rendelkezhetsz a csomag további sorsáról. (pl. más időpontban, más címre is kérheted)

A futárszolgálat munkanapokon, várhatóan 8:00 és 17.00 óra között szállítja csomagodat.

Szállítási díjak házhozszállítás esetén:

  • 15.000 Ft alatti rendelés esetén: 1250 Ft
  • 15.000 Ft feletti rendelés esetén: 0 Ft

GLS csomagpontra szállítás:

15000 Ft alatt 1250 Ft, 15000 Ft megrendelés felett 0 Ft.

FoxPost csomagautomatába történő átvétel:

15000 Ft alatt 1000 Ft, 15000 Ft megrendelés felett 0 Ft.

Az át nem vett, visszaküldött csomagok esetén a visszaszállítás díja a megrendelőt terheli, ismételt kiküldését kizárólag a csomag ellenértékének és a visszaszállítás költségének előre történő átutalása esetén áll módunkban ismételten elindítani!
Webshopunk fenntartja magának azt a jogot, hogy az átvétel megtagadása miatt visszaszállított csomagok címzettjeinek újabb megrendelést kizárólag előre utalással vagy bankkártyával kifizetett megrendelés esetében teljesít.

A fenti árak kizárólag Magyarország területén belüli szállítás esetén érvényesek.

 

 

VISSZAKÜLDÉS

A visszaküldési szándékod adatait tartalmazó nyilatkozatot e-mailben haladéktalanul visszaigazoljuk. Ha lehetőséged engedi, kérünk, hogy a bankszámlaszámod is tüntesd fel, hogy a visszáru összegét minél hamarabb átutalhassuk. A kézhezvételtől számított 14 napon belül kell a terméket visszaküldened az alábbi címre: 8000, Székesfehérvár, Szedreskerti ln. 45. 1/4. Kérjük, a ruhában található, a Prime&Style címkét ne távolítsd el! Ha a címkét eltávolítod, nem tudjuk beazonosítani a ruhát, és így az árát sem tudjuk visszatéríteni.


A termékek árát a visszaküldött ruha megérkezését követő 14 napon belül a visszafizetjük. Fontos, hogy a termék visszaszolgáltatásával kapcsolatban felmerült költségek téged terhelnek, tehát a termék visszaküldésének költségét neked kell kifizetned, azonban ezen felül egyéb fizetési kötelezettség nem terhel.  Az utánvéttel küldött csomagokat nem áll módunkban átvenni!

Kérünk, kiemelten ügyelj a termék rendeltetésszerű használatára, ugyanis a nem rendeltetésszerű használatából eredő károk megtérítését kérhetjük tőled!

A csomag beérkezését követően, kamerával rögzítésre kerül a csomag kibontása, illetve a visszaküldött termék megvizsgálása. Erre az esetleges későbbiekben történő félreértések elkerülése végett van szükség. (például, hogy a visszaküldött termék sérült, vagy hiányos volt).

Visszaküldési címünk: György Ildikó Emese EV, 8000 Székesfehérvár, Szedreskerti Ln. 45. 1/4.

 

Az oldal tetejére