Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Szépség Személyre Szabva...

Mindenkinek más a szép. Mindenkiben van szép.

A szépséghez sokminden hozzá tartozik. A szépség számomra nem a modell alkatot, a tökéletes frizurát, a márkás holmikat, a fiatalságot jelenti. Nem is a legfrissebb trendeket, az átszabott 

 

arcokat, a felpumpált melleket...Természetesen sokat tehetünk, hogy a legjobbat hozzuk ki magunkból. A szépséghez az öltözködésen kívül az ápolt bőr és az egészség is hozzá tartozik. Ezek összefüggnek egymással. Sőt a kisugárzás, a lelki harmónia is ide tartozik. Ha elégedett vagy a külsőddel, boldogabb leszel, és ez az egészségedre is  kihat.

A P&S szolgáltatás ezeket foglalja össze. Stylistként segítségedre lehetek, hogyan találj rá személyes stílusodra, segítek az előnyös külső kialakításában. A sminktanácsadás során olyan termékeket ajánlok, melyek nekem és a vendégeimnek már beváltak. Kozmetikusként tanácsot adhatok a bőrápolásban, bőrproblémák kezelésében, melyek sokszor összefüggnek a szervezet és a hormonok működésével. Ezért találsz nálunk étrendkiegészítő termékeket, melyek magas hatóanyagkoncentrációval rendelkeznek, és természetes alapanyagokat tartalmaznak.

A Mavex kozmetikumokat évek óta használom, és most már számtalan vendégem is. Az általam ajánlott termékek kiválasztásánál fontos, a hatékonyság és a természetes összetevők. A Mavex ezt megbízhatóan teljesíti.

Mi komplex szolgáltatást nyújtunk, maximálisan Rád figyelünk és minden erőnkkel azon dolgozunk, hogy ezeken a területeken minnél hatékonyabban a segítségedre lehessünk.

 


Mert a szépséget személyre szabjuk...

Az oldal tetejére