Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Időpontfoglalási Szabályzat

Általános szabályok:

Az időpotfoglaló használatával elfogadottnak tekintem a foglalási szabályzatban megfogalmazott feltételeket.

Foglalásod csak abban az esetben válik érvényessé, ha a visszaigazoló emailt megkaptad. Ha nem érkezett visszaigazoló email, akkor kérlek vedd fel velem a kapcsolatot (+36 70 884 6939)!

Az online időpontfoglaló alkalmazásban az árak tájékoztató jellegűek. Bizonyos kezelések során az ár meghatározása a szolgáltatás nyújtása során kerülhet véglegesítésre.

 

Ha esetleg elkésel:

Az idő ugyanúgy fontos számomra is, mint számodra, ezért kérlek az időpontodra mindig időben érkezz, csak így tudom garantálni a minőségi szolgáltatást. Ha már látod, hogy késni fogsz kérlek hívj fel telefonon. A késés függvényében eldöntjük milyen szolgáltatást lehet elvégezni a megmaradt időben. Abban az esetben, ha a késés miatt már nem marad elegendő idő a kezelésre, új időpontot egyeztetünk.

Ha az új időpontra nem jössz el, vagy ismételt késés miatt a kért kezelést nem tudjuk elvégezni, csak az elmulasztott szolgáltatás értékének 100%-nak megtérítésével tudok új időpontot adni.

 

Ha szeretnél időpont törölni vagy módosítani:

Mindenkivel előfordul, hogy közbejön valami. Ha lemondanád vagy módosítanád egy előre lefoglalt időpontodat, kérlek legalább 24 órával a kezelés megkezdése telefonon jelezd felém, hogy lemondanád vagy módosítanád az időpontodat. Az időponfoglalóban nem lehet időpontot módosítani vagy lemondani. 24 órán belüli lemondás esetén fenntartom a jogot, hogy a szolgáltatás teljes árának 50%-át lemondási díjként felszámoljam.

 

Ha esetleg nem jelennél meg a lefoglalt időpontban:

Ha az általad lefoglalt időpontban nem jelensz meg és ezt nem jelzed felém, akkor sajnos nem áll módomban a továbbiakban időpontot kiajánlani neked, csak abban az esetben, ha a legutóbb elmulasztott szolgáltatás értékének 100%-át megtéríted felém.

 

Különleges időpontfoglalási lehetőség:

Speciális esetben, alkalmanként lehetőség van munkaidőn kívüli időpontfoglalásra (esküvő, nyaralás stb.), 50% felár felszámolásával. Ezt velem tudjátok egyeztetni (+36 70 884 6939)!

 

Köszönöm az együttműködést!

György Ildikó

 

Az oldal tetejére