Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Hogyan képzeld el a találkozót velem…

Mielőtt nekivágnánk a nagy ,,kalandnak”, előtte kicsit megismerkedünk egy tea vagy kávé mellett. Fontos, kapjak egy képet Rólad a további hatékony együttműködés érdekében. Ez alatt a beszélgetés alatt sokminden körvonalazódik bennem a személyiségeddel kapcsolatban, így a végeredmény még inkább személyre szabott lesz.

Többféle szolgáltatást vehetsz igénybe. Ha teljes csomagot szeretnél (színelemzés, testalkat elemzés, stílusmeghatározás, sminktanácsadás, gardróbrendezés, vásárlás) javaslom, hogy több alkalommal találkozzunk. Egy-egy szolgáltatás időtartama minimum egy óra, de pl. a vásárlás lehet 3-4 óra is. A tapasztalatom az, hogy első alkalommal 4-5 óra után ,,telítődnek” a vendégek az információkkal, melyek néhány nap alatt leülepednek.

Először érdemes a színanalízist, a testalkatelemzést, stílusmeghatározást, sminktanácsadást elvégeznünk. Maximum ennyit ,,bírnak” a vendégek. Javaslom, hogy ezután hagyjunk ki néhány hetet esetleg 1 hónapot, hogy minden a helyére kerüljön Benned. Ezután jöhet a gardróbrendezés, majd az utolsó körben a vásárlás. Természetesen a különböző szolgáltatásokat önmagában is igénybe veheted.

Fontos, hogy a sminktanácsadást csak a színelemzést követően tudjuk elvégezni, mert így tudlak ellátni teljesen személyre szabott tanácsokkal. A stílustanácsadást is szín-, és testalkatelemzésnek kell megelőznie és a gardróbrendezést és vásárlást is, így a vásárlási idő lerövidül, mert sokkal célirányosabban tudjuk megkeresni a Hozzád illő ruhadarabokat.

Az oldal tetejére