Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Kezelések

1. Image O2 Lift:

Vörösszőnyeges luxuskezelés, mely által a bőr lélegzethez jut. Eredménye képpen a bőr ragyogó, energiával telt lesz, az oxigén, nővényi őssejtek, peptidek, növényi enzimek segítségével.

(45 perc)  Ár: 16800 Ft

2. Image Ormedic Lift:

Feltöltő enzimatikus kezelés egyensúlyát vesztett bőrre
Bio összetevők, antioxidánsok, növényi koncentrátumok által lesz a bőr ragyogóbb, üdébb, élettel telibb, hidratáltabb

(45 perc)  Ár: 16800 Ft

3. Image Signature Lift:

Feltöltő enzimatikus lifting kezelés C vitaminnal fakó, dehidratált, megereszkedett, ráncosodó bőrre
Hatására a bőr feszesebb, hidratáltabb, ragyogóbb, egyenletesebben pigmentált, bársonyos tapintású lesz.

(45 perc): 18800 Ft

4. Image I Mask kezelés:

Feltöltő, fiatalító/hidratáló kezelés biomolekuláris zselés lapmaszk segítségével.
Hatására a bőr feszes, energiától duzzadó lesz, az apróbb ráncok kisimulnak, a mélyebbek halványodnak.

(30 perc)  Ár: 12990 Ft

5. Mavex Forever Ganoderma fiatalító luxuskezelés:

Különleges hatóanyaga a ganoderma gomba, melyet 4000 éve alkalmaznak gyógyhatása miatt.
A kezelés során megélenkülnek a bőrben a sejtmegújulási folyamatok, intenzívebbé válik a kollagén rostok termelődése, melynek eredménye a hidratáltabb, puhább, feszesebb, ránctalanabb bőr.

(60 perc)  Ár: 14900 Ft

6. Mavex La Perla Nera méregtelenítő kezelés:

A Mavex cég alkalmazta először kozmetikumokban az aktív nővényi szénnel, mely különböző gyógynövénykomplexekkel együtt alkalmazva rendkívül hatékonyan távolítja el a bőrből a szennyeződéseket, toxikus anyagokat, megvastagodott szaruréteget. Hatására a bőr frissebb, puhább, ragyogóbb, ėlettel teltebb lesz.

(30 perc)  Ár: 8900 Ft

7. Mavex olajos masszázs:

A masszázs azon túl, hogy kellemesen ellazít, alaposan átdolgozza a bőrt és az arc izmait. Hatására a ráncok halványodnak, a bőr feszesebbé válik, a vér-, és nyirokkeringés fokozódik, a hatóanyagok könnyebben felszívódnak.

(30-45 perc) Ár: 5000/7000 Ft (Az ár attól függően változik, hogy csak arckezelés vagy dekoltázzsal együtt értendő)

8. Mavex fátyolmaszk kezelés:

1. Szuper Hidratáló: extra hidratáló anyagokkal átitatott fátyolszerű maszk, mely tökéletesen az arcra simul és feltölti nedvességgel a szöveteket. Hatására a bőr üde és feszes lesz.
2. Extrėm Ragyogás: anti-aging hatóanyagokkal átitatott fátyolszerű maszk, mely tökéletesen az arcra simul és feltölti a szöveteket fiatalító hatóanyagokkal. Hatására a bőr egyenletesebb színű, sima és ragyogó lesz.
3. Instant Detox: méregtelenítő hatóanyagokkal átitatott szövetmaszk, mely hidratálja, revitalizálja, energiával tölti meg a fáradt, stresszes bőrt, csökkenti a faggyútermelést.

(30 perc) Ár:6500 Ft

9. Mavex Safe Laser kezelés:

Video itt!

(30 perc) Ár: 6500 Ft

10. Mavex arcvasaló kezelés:

Ez az eljárás a hatóanyagcsapda elvén működik. A meleg kezelőfej kinyitja a pórusokat a különböző hatóanyagok befogadására, a hideg fej pedig hirtelen bezárja, így a hatóanyag a bőrbe ,,szorul".
Hatására a bőt látványosan rugalmasabb, feszesebb, kipihentebb lesz.

(30 perc) Ár: 6500 Ft

11. Mikrodermabrázió:

A kezelés egy bőrmegújító eljárás, melynek során az elhalt hámsejteket távolítjuk el a bőrfelszínről. Erre azért van szükség, mert mert ezek az elszarusodott sejtek egy ,,páncélréteget” alkotnak, melyek megakadályozzák a hatóanyagok bejutását. Ezenkívül csökkenti a ráncok és hegek mélységét, halványítja a pigmentfoltokat. Enyhe vákuumos hatása fokozza a rugalmas rostok termelődését.

(45 perc) Ár: 1500-3000 Ft

12. Hydroabrázió:

kezelés egy ultrahangos peelingező készülékkel történik, melynek során vizet csepegtetünk a bőrre, melyet a rezgő fémspatula ,,felrobbant” a bőr felszínén, így segíti elő az elhalt hámsejtek leválását. Ezáltal a hatóanyagok könnyebben bejutnak a bőrbe, a keringés fokozódik, a bőr hidratáltabb lesz.

Ár:1500-3000 Ft (a kezelés szinte bármelyik kozmetikai eljárás első lépéseként lehetséges, az ár ezeknek a kezeléseknek a díját nem tartalmazza)

13. Dermaroller:

Kollagén indukciós eljárás. A kezelés során egy tűhengerrel dolgozzuk át a bőrt. A folyamat során apró sérüléseket okozunk, melynek hatására a bőr öngyógyító folyamatai fokozódnak, a rugalmas rostok termelődése intenzívebbé válik. Az apró tűszúrások ideiglenes pórusokat nyitnak a bőrben, melyen keresztül a hatóanyagok könnyebben jutnak be. A kezelés növeli a sejtek oxigén-ellátását. alkalmazása javasolt 4-6 alkalommal. Az eljárást lidokainos érzéstelenítés előzi meg, ezáltal a kezelés minimális kellemetlenséggel jár.

(75-90 perc) Ár: 10900/12900 Ft (Az ár attól függően változik, hogy csak arckezelés vagy dekoltázzsal együtt értendő)

14. Műszempilla:

A szempillák felhelyezése különféle technikákkal történik. Megtalálhatod nálam a hagyományosabb szálas és a volume technikát is. Az első alkalommal megbeszéljük, hogy mik az igényeid (visszafogott, természetes hatású vagy feltűnőbb, drámai pillákat szeretnél). Felmérem, hogy ehhez mérten a szempilláid vastagságához, sűrűségéhez mik a lehetőségek. A pótlást érdemes 2-4 hetente végezni, ami 30-90 percet vesz igénybe.

1D (60 perc)  Ár: 8500 Ft, Töltés (30-45 perc)  Ár: 4000-5000 Ft

Multi D (90-120 perc)  Ár: 13000 Ft, Töltés (45-75 perc)  Ár: 5500-7000 Ft

Rendezés:
Cikkszám: S200

Ajándékkártya

7.000 Ft
Az oldal tetejére