Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Testalkatelemzés

A különböző testalkatokat 5 fő típusba sorolhatjuk a csontozat alapján. Ezek az alma, körte, homokóra, egyenes, fordított háromszög. A fő típusokon belül természetesen lehetnek eltérések, pl. lábak hossza, mell nagysága, stb., de alapvetően a testalkatunk nem változik. Akkor sem, ha hízunk vagy fogyunk. Lehet egy bizonyos testalkatnak karakteresebb vagy lágyabb változata, de a csontozat nem változik.

Szinte senkinek sem tökéletes az alakja, viszont sokmindent tehetünk az előnyösebb külső érdekében. Ilyen a sport, az egészséges táplálkozás, de ezzel pl. a lábunk hosszát centiméterekkel nem tudjuk megnövelni. Optikailag viszont rengeteget tehetünk az arányos testforma eléréséért. Nagyon fontos a szabásvonal, anyagválasztás, minták, színek összehangolása. Sok trükköt mutatok majd, melyekkel az előnyös adottságokat kimelhetjük, a kevésbé előnyöset eltakarjuk.

Kérlek, olyan ruhát hozz magaddal, melyben jól látom az alakodat. Ilyen pl. a leggings vagy a harisnyanadrág, egy strech anyagú ruha, vagy egy fürdőruha, esetleg bugyi-melltartó. A lényeg, hogy a ruháid ne takarják el az alakodat.

Ár: 10000 Ft

Rendezés:
Cikkszám: S200

Ajándékkártya

10.000 Ft
Az oldal tetejére