Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Színelemzés

Színek nélkül az élet sokkal unalmasabb lenne. A színek hozzánk tartoznak, hatnak ránk, akkor is, ha nem vagyunk tudatában ennek.

Sokan nem tudják, hogy egy-egy arcukhoz közeli színnel 10 évvel fiatalabbnak, de akár 10 évvel idősebbnek is tűnhetnek. Ez fizika. A fény a színről rávetődik az arcunkra, ezért a nem előnyös árnyalatok mellett jobban előjönnek a bőrhibák, fáradtabbnak látszik az arc, karikásabbnak, élettelenebbnek a szem-, és szájszín. Ezért fontos, hogy tisztában legyünk az előnyös színeinkkel. Ezek smink nélkül is kihozzák egy arc természetes szépségét.

A színanalízis 100 db különböző színű kendő segítségével történik. Fontos, hogy smink nélkül érkezzél, mert a természetes bőrszíned, szemszíned, hajszíned lesz a támpont az elemzés során (ha festett a hajad, le fogom takarni). Előny, ha a szemöldököd, szempillád sincs festve, és a bőrödet sem szoliztattad néhány hete. Sok vendég nem rendelkezik ilyen ,,natúr” arccal. Minél több mesterséges beavatkozás (sminktetoválás, műszempilla, szemöldökfestés, hajfestés, szoli) éri az arcot, annál nehezítettebb pályán mozgunk, de természetesen ezt is megoldjuk!

A színtípusok kategorizálása a 4 évszak alapján történik. Ezeken belül is 3-3 alkategória van, melyek egyikébe foglak besorolni.

A színeknek rengeteg árnyalata létezik. Nem mindegy, hogy pl. a pirosak közül mely árnyalatokat viseled. A különböző színű kendők az arcodhoz közel téve számodra is egyértelműen megmutatják az eredményt. Viszonylag ritkán, de előfordul, hogy valaki kevert színtípus. Hátrány, hogy nehezebben beazonosítható, előny, hogy kétféle színpalettáról válogathat.

Az elemzés végén megvásárolhatod a típusodnak megfelelő színkártyát, ezt a további vásárlásaid során jól tudod majd használni. Ez megkönnyíti majd a későbbiekben a dolgod, mert eleve csak a jó színekhez fogsz odamenni, ezáltal időt és sok feleslegesen vásárolt holmit spórolhatsz.

Ár: 10000 Ft időtartam (60-90 perc)

Rendezés:
Cikkszám: S200

Ajándékkártya

7.000 Ft
Az oldal tetejére