Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Sílusmeghatározás

Az eredményesebb stílusmeghatározás érdekében, érdemes a színelemzést és testalkatelemzést előzőleg elvégezni.

A ruhánkkal és a külsőnkkel igyekszünk kifejezni azt, akik belül vagyunk. Ahhoz, hogy a bensőnk és külsőnk harmóniában legyen, ismernünk kell magunkat, értékeinket, tulajdonságainkat.

Ha nem szeretnéd vakon követni a divatot, és egyedi, Rád jellemző külsőt szeretnél kialakítani, mellyel már az első látásra üzensz a külvilág felé, érdemes elvégezni a stílusmeghatározást. Visszafogottság, csendesség jellemez? Netalán egy erőteljes díva lakik Benned? Vagy energikus, sportos alkat vagy? Különböző stílusjegyek alapján megállapítjuk, hogy sportos, klasszikus, dívás, etno stb. stílus áll -e Hozzád közelebb. Mivel Rólad van szó, a különböző stílusokat a Te színeiddel, testalkatoddal, lelkivilágoddal ötvözzük, így kialakul a Te személyes stílusod.

Miután feltérképeztük a különböző adottságaidat, sokféle öltözék fotóit nézzük át, megbeszéljük, hogy melyik tetszik és miért, melyik áll Tőled távol. A már ismert paraméterek alapján ötleteket mondok és javaslatokat teszek, hogy még inkább rátalálj önmagadra, egyéni stílusodra.

Ár: 10000 Ft

Rendezés:
Cikkszám: S200

Ajándékkártya

10.000 Ft
Az oldal tetejére