Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

MAVEX

A Mavex egy svájci vállalat, mely gyógynövényeken és alpesi növényeken alapuló természetes kozmetikumokat gyárt és világszerte forgalmaz.

A Mavex‘s kozmetikumok nem tartalmaznak parabéneket, formaldehidet, hozzáadott tartósítóanyagokat, ásványi olajat és paraffint. A termékeket állatokon nem tesztelik. A környezetet és a természetet magas szintű előírásokkal és szigorú minőségbizosítással védi.

Értékes gyógynövények hatóanyagait és új generációs fitokomplexet tartalmaznak, mely a legmodernebb svájci kutatás és gyártótechnológia eredménye. Különösen tiszta összetételük és a hozzáadott vegyi anyagok hiánya különösképpen alkalmassá teszi őket az összes bőrtípus számára. A bársonyos textúra szinte egybeolvad a bőrrel, mélyen beszívódnak, nem hagynak zsíros érzetet, a természetes illat pedig az érzékekre hat.

A vállalat folyamatosan az innovatív termékeket kutatja, igyekszik megfelelni a legmagasabb vevői elvárásoknak. A Mavex a kéz és lábkezelés terén vitathatatlanul vezetőnek számít, az olyan kezelésekkel, mint pl. a Calluspeeling vagy az újradefiniált SPA kezelésekkel, az érzékekre hat és a legigényesebb vendégeket szolgálja.

A Mavex termékeket napjainkban szépségközpontok és SPA-k, a világ legjobb hotelei használják, mely egyértelműen jelzi, hogy ez az erős és innovatív márka a minőség és az innováció védnöke.

 

Az oldal tetejére