Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

IMAGE

Az IMAGE Skincare egy apró kis apartmanból indult, 2003-ban, a legnépszerűbb, érzékeny bőrt ápoló családdal, a Vital C termékekkel, most pedig 13 kollekcióval van jelen a világ több mint 52 országában.

Egy olyan iparágban, ahol a szükségtelen vegyi anyagok mindent megbonyolítanak, az IMAGE Skincare alapítója, Janna Ronert célja az volt, hogy okos növényi hatóanyagok, biztonságos és bizonyítottan értékes hatóanyagok magas koncentrációja segítségével olyan termékeket hozzon létre, melyek a piacon nem találhatóak. Rozáceával küzdő kozmetikusként Janna hitt abban, hogy minden nő megérdemli az egyszerűséget, az értéket és az eredményeket, ha bőrápulásukról van szó - és megérdemlik a lehető legjobb minőségű bőrt is.

Janna, az ügyvezető igazgató, két ikergyermek édesanyja, közszolgálati ügyvéd, nemzetközi egészségügyi és wellnesz előadó, aki a világ minden szegletében nőket inspirál szenvedélyével, dinamizmusával, vezetői példájával. Férjével Dr. Marc Ronerttel együtt, aki az IMAGE Skincare klinikai igazgatója és plasztikai sebész, Janna a legnevesebb vegyészekkel dolgozik együtt a piacra kerülő termékek megalkotásában és összeállításában.

2012-ben Janna munkáját az Ernst & Young az Év Vállalkozója díjjal ismert el, és az ország top 200 ügyvezető elnöke között is szerepel.

Az oldal tetejére