Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Időpontfoglalás menete

Az Időpontfoglaló használata néhány lépésben. 

 

0. Lépés

Kérlek mindenképpen olvasd el az Időpontfoglalási szabályzatot!

 

1. Lépés

Első lépésként kattints a főoldal jobb alsó sarkán pulzáló "Időpontfoglalás" gombra és már bent is vagy az időpontfoglaló rendszerben!

 

2. Lépés

Ebben az ablakban először a "Szolgáltatás"-ok gombra kattints.

 

3. Lépés

Az állandó vendégek számára "Szokásos" kezeléseket hoztunk létre különböző időintervallumokkal. A leendő vendégek számára az összes szolgáltatás megjelenik!

Válaszd ki a kívánt kezelést!

A szolgáltatásoknál feltüntettük a kezelés időtartamát, illetve a hozzávetőleges árat. A pontos ár az eddig megszokott módon a kezelés végén kerül kiszámításra.

 

4. Lépés

A kért kezelés a "Kiválasztott szolgáltatás"-ok sorban jelenik meg. Itt van lehetőséged törölni a kezelést ha szeretnéd.

Lehetőséged van, több szolgáltatás kiválasztására is. Amennyiben több szolgáltatást választasz az Időpontfoglaló a következő lépésben kiválasztásra kerülő időpontra rögzíti a kiválasztott szolgáltatásokat!

A "Folytatás" gombra kattintással tudsz tovább lépni! 

 

5. Lépés

Miután kiválasztottad a szolgáltatást, a "Dátum és idő" következik.

 

6. Lépés

Először a szabad dátumok közül választhatsz. Kiemelt, fekete betűtípussal jelölt dátumok olyan napokat jelölnek, melyeken a kiválasztott kezeléshez szükséges idő rendelkezésre áll.

A szabad időpontok 30 perces időblokkokban jelennek meg. Itt is igaz, hogy csak a kezeléshez szükséges szabad időpontok jelennek meg 3 napszakra bontva.

 

7. Lépés

Amennyiben több időpontot is szeretnél lefoglalni, válaszd az "Időpontot foglalni még" gombot, egyéb esetben a "Látogatás véglegesítése" gombra kattints!

 

8. Lépés

Az időpont(ok) kiválasztása után a regisztráció következik ahol a személyes adataidat kell megadnod a foglalás véglegesítéséhez. A Névnél teljes nevet írjatok! Ezekre az elérhetőségekre a rendszer elküldi a foglalás adatait, illetve emlékeztetőt küld a közelgő időpontodról. A kitöltés csak az első alkalommal szükséges, a későbbiekben automatikusan kitöltésre kerül. Természetesen az adataid biztonságban vannak.

Az "Emlékeztessen" sorban beállíthatod, hogy az időpontod előtt mennyi idővel küldjön neked emlékezettőt a rendszer. Ezt az emlékezettőt SMS-ben fogod megkapni. 

A nyilatkozatok kipipálása után válik véglegessé az időpontfoglalásod! 

 

9. Lépés

Ez az ablak egy összefoglalót tartalmaz az aktuális időpontfoglalásod adataival, illetve a szalon elérhetőségeit, térképes megjelenítéssel.

Lehetőséged van rá, hogy a saját Google naptáradba bekerüljön az időpontod. (Kérlek ellenőrizd, hogy az időpontot helyesen importálta át a Naptár!)

Az ablak alsó sorában található ikonok használatával további információkhoz juthatsz, pl a "Saját fiók" ahol az adataidat tudod módosítani, vagy az "Időpontjaim" ikon alatt megtalálod a lefoglalt és elmúlt kezeléseid adatait.

 

10. Saját fiók, időpontjaim megtekintése, Időpont áthelyezés, Időpont lemondás

A "Saját fiók",illetve az "Időpontjaim" megtekintése mindkét esetben belépést igényel. Az időpontfoglaláskor nem kér a rendszer jelszót, a belépéshez viszont szükség van rá! Ehhez a következőket kell tenned!

Kattints az "SMS hitelesítés" gombra, majd add meg a telefonszámod (ha megjelenik a telefonszámod, ellenőrizd le). Erre a telefonszámra kapsz egy négyjegyű számkódot, melyet a kis "kockákba"beírva már bent is vagy a fiókodban.

A fiókodon belül megtalálod a lefoglalt időpontjaid, melyeket itt lehetőséged van módosítani, lemondani! Az időpontod módosítására, lemondására a foglaláskor kiküldött email "Időpont törlése vagy módosítása" gombra kattintásával is lehetőséged van!  A változtatásokról email értesítést kapsz!

 

Amennyiben technikai segítségre van szükséged, hívd a következő telefonszámot: +36 70 603 9495

 

 

Az oldal tetejére